StolYoga för oss Stela kl 9.00-10.00 Ljusterapirummet

Här träffas vi och yogar utifrån vad kroppen tillåter. Sitta på stol helt ok. Nu när det mörknar ute så låter vi lamporna i ljusterapirummet flöda över oss under del av pass. I vilan "vilar" vi. kostnad 100:-/person och tillfälle. Sms anmälan till mej YogaÅsa 070 650 64 20 VÄLKOMMER
Denna magiska klass utförs med stol sittande/stående bredvid för din bekvämlighet. Yogapassen består av andningsövningar, mjuka rörelser för rygg, nacke, bättre sömn, mindre stress, avslappning och meditation.Du kommer att få lära dej enkla övningar som är bra för dej som upplever stelhet eller har problem med muskler och leder. Vi provar vetenskapligt testade meditationer, arbetar med andetaget och utför långsamma rörelser för hela kroppen. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av yoga för att delta. Du har på dej mjuka kläder och har med dej en vattenflaska. Bra om du INTE är "NYÄTEN".
 

Yoga är underbart!

Kundaliniyoga kan vara jobbigt, men ALDRIG skarp smärta. Lär dej lyssna på kroppen innan Du t.ex. utvecklat utmattningsymtom och stress.
VÅGA YOGA